Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

MM-huumasta motivaatiota

Kansainvälisen Voimanostoliiton (IPF) maailmanmestaruuskisat nostettiin 4.-15.6 Helsingborgissa, Ruotsissa.

Seurasin kisoja livestreamien kautta niin paljon kun kerkesin.

Valtakunnan mediassa ei kisoista ollut löydettävissä mitään juttua, vaikka Suomesta oli 52 kilpailijaa mukana.

Toki paikallislehdet onneksi kirjoittivat maakuntansa vahvoista naisista ja miehistä.

Tarttis varmaan saada joku julkisuudesta tunnettu henkilö lajin pariin, niin tulisi näkyvyyttä lajille.

Assi Koivisto painonnoston SM-kisoissa yksin omassa sarjassaan oli näyttävästi uutisoitu☺

Seurasin etenkin yhden esikuvani, Isabella Von Weissenbergin nostot. Nainen teki -72kg painoluokassa taas ME:n kyykyssä (tällä kertaa 8.ennätys) 203kg!! Yhteistuloksella 528kg Isabella oli 3.

Samassa painoluokassa kisasi myös ensimmäinen valmentajani Sari Uski, joka kyykkäsi oman enmätyksensä 160kg💪 Yhteistuloksen loppulukemassa 405kg on jo tavoiteltavaa.

Itse olen sen 300kg saamassa kohta rikki😂

Mutta kaikki aikanaan!Motivaatio lajiin ja harjoitteluun kasvoi vielä lisää kisoja seuratessa. Mahtavaa miten paljon vahvoja naisia oli mukana💪

Ja nämä tulokset on tehty puhtaasti- IPF on lajiliitto, joka noudattaa antidoping-sopimusta ja kilpailijoita testataan. SVNL kuuluu tämän sopimuksen alle ja onkin voimanostossa suomessa ainoa lajiliitto joka tämän sopimuksen jäseniltään vaatii.

Minulla on paljon tavoitteita omalle kehittymiselle. Suurimpana kilpaileminen viimeistään Masters1- sarjassa isoissa kisoissa.Siihen sarjaan on vielä reilu 3vuotta aikaa, joten tavoite on realistinen.

Mutta seuraava välitavoite on ylittää tuo 300kg yhteistulos kirkkaasti. Ja sen aion tehdä 28.9 Porissa, jonne ilmoittauduin kisaamaan👏

Vaikka on kesä ja lomareissuja kalenterissa, niin treenit edellä mennään ja on kivaa vaihtelua nostaa eri saleilla ympäri suomea.

Vahvaa kesää💪

Advertisement

Julkaissut kenonheistakaikkeinvahvin

Olen 36-vuotias Personal Trainer/kuntoutukseen erikoistunut lähihoitaja Pirkkalasta. Olen harrastanut monia lajeja kuntosaliharjoittelun ohella,mutta voimanostoon hurahdin täysin💚 Aloitin tavoitteellisen kilpailuihin tähtäävän harjoittelun marraskuussa 2018,joten alkumetreillä olen vielä pitkään. Voimanostossa on sopivasti munaa ja haastetta minun luonteelle😂 Laji vaatii pitkäjänteisyyttä, kärsivällisyyttä, rohkeutta, kovaa tahtoa ja kylmää päätä. Haluan tuoda lajia omalta osaltani esille ja etenkin vahvoja naisia voimailun parissa💪❤ Painonnosto olympialajina saa palstatilaa ja näkyvyyttä. Toivottavasti myös voimanosto noteerataan tulevaisuudessa, sillä tästä maasta löytyy paljon vahvoja nostajia! Kirjoitan blogiini valmistautumisesta 2020 voimanoston SM-kilpailuihin ja lajin parissa puuhailusta ylipäätään sekä muun elämän sovittamisesta yhteen tavoitteellisen treenaamisen kanssa.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: