Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Kyllä nousee!

Korona- treenit tuotti loistavaa tulosta- jumppasin Selkäinahon perusohjelmalla 3 x viikkoon enimmäkseen olohuonesalillani tulokset vihdoinkin nousuun 🙂

Tämä ohjelma osui ja upposi- yhteistuloksena 28.6 nostin 11 viikon tahkoamisen jälkeen 310kg mikä oli +20kg 14.3 Oulun kisoihin verrattuna. Onnistuin! Kyykky oli mieluisin nousu- nyt uusi ennätys 115kg, penkki pitkällä stopilla 60kg tulehtuneen olkapään kanssa ja veto 135kg oli aivan hyvä.

2 vuotta olen tahkonnut ja nyt vasta hanat aukee- kannattaa vaan jaksaa päivästä ja vuodesta toiseen tehdä nöyränä töitä ja optimoida ravitsemus, palautuminen, kehonhuolto ja stressinhallinta niin tulosta tulee, välillä siinä vaan kestää kun kaikki nämä palaset ei ole samaan aikaan kohdallaan.

Haasteena on alusta lähtien ollut elämäntilanne missä aloitin nostamisen- pieni lapsi, 3-vuorotyö ja ekan 10kk vielä opiskelu lisänä.

Läpi on silti puskettu ja en ole 1-2 viikkoa pidempiä taukoja pidellyt reeneistä.

Nyt nostan samalla Selkäinahon ohjelmalla edelleen kun on kerran hyväksi todettu ja tähtäimessä Ylöjärven kisat 12.9.

Samalla ekaa kertaa pidempi dieetti päällä niin sais painon kohdalleen ilman painonvetoja- jäis nekin kropan kuivattamiseen häviävät voimat käyttöön kisassa 🙂 Vielä ainakin tämän kisan nostan -72kg sarjassa ja toivottavasti uudet painoluokat ovat jo ensi vuoden puolella käytössä. Tuo -76kg sarja ois juuri täydellinen minulle.

Irtisanouduin 3-vuorotyöstäni kun ei yövuorot vaan ole minun pala kakkua.Näin jää iso stressi pois kun palautumiset ei mene säännöllisesti metsään unirytmin sekoittumisen myötä.

Tällä hetkellä viikko 5 menossa reeneissä ja kohta saa jo nostaa isompia rautoja kun perusvoimakausi on taputeltu. Nyt rauta nousee kevyesti, tekniikka on kohdallaan ja kroppa toimii loistavasti. Tätä tahtia kun mennään niin Ylöjärvellä tehdään uusia ennätyksiä taas!!

Kyllä tämä kova laji on ja kysyy tahtoa etenkin tällaisina poikkeus-korona-aikoina, mutta jos jotain kovasti haluaa niin sen eteen tehdään myös kaikkensa,eikö?! Ja kotisali on jo pystyssä, niin mahdollisen toisen lock downin aikana reenit jatkuu taas olohuoneessa.

Lokakuussa NFE:ssä on koottu Suomen vahvimmat naiset yhteen kisaan, joten sinne on lähdettävä ehdottomasti kannustamaan tän hetken vahvimpia mimmejä!! Lavalla tulee kisaamaan kaikki naiset jotka minuakin ovat innoittaneet voimanoston pariin!

Laji saa myös lisää näkyvyyttä ja toivottavasti uusia harrastajia mukaan.

Voimaa ja iloa vaan!

Advertisement

Julkaissut kenonheistakaikkeinvahvin

Olen 36-vuotias Personal Trainer/kuntoutukseen erikoistunut lähihoitaja Pirkkalasta. Olen harrastanut monia lajeja kuntosaliharjoittelun ohella,mutta voimanostoon hurahdin täysin💚 Aloitin tavoitteellisen kilpailuihin tähtäävän harjoittelun marraskuussa 2018,joten alkumetreillä olen vielä pitkään. Voimanostossa on sopivasti munaa ja haastetta minun luonteelle😂 Laji vaatii pitkäjänteisyyttä, kärsivällisyyttä, rohkeutta, kovaa tahtoa ja kylmää päätä. Haluan tuoda lajia omalta osaltani esille ja etenkin vahvoja naisia voimailun parissa💪❤ Painonnosto olympialajina saa palstatilaa ja näkyvyyttä. Toivottavasti myös voimanosto noteerataan tulevaisuudessa, sillä tästä maasta löytyy paljon vahvoja nostajia! Kirjoitan blogiini valmistautumisesta 2020 voimanoston SM-kilpailuihin ja lajin parissa puuhailusta ylipäätään sekä muun elämän sovittamisesta yhteen tavoitteellisen treenaamisen kanssa.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: